Jezik:

Trening kampi


Zimski trening kamp v kolesarskem raju - GRAN CANARIA, od 11. do 25. februarja , 2018 595 €/week
Za majhno skupino kolesarjev, do osem udeležencev. Skupaj z Markom, enim najboljših ultra-kolesarjev na svetu,  boste na kolesu odkrivali otok večne pomladi.  Bivali bomo v apartmajih blizu letališča na otoku, na perfektnem izhodišču za najboljše kolesarske runde na otoku. Vsak dan vas bo Marko popeljal po eni izmed nešteto tras, vključno z vzponom na najbišji prelaz Pico de las Nieves. Klima na Gran Canariji je idealna za kolesarjenje celo leto. Dnevne temperature so med 20 in 25°C, dežja skoraj ne poznajo. Spoznajte otoke večne pomladi skupaj z Markom. 
V nedeljo po prihodu (11.februar) se bomo spoznali in pripravili kolesa ter opravili krajšo vožnjo. V ponedeljek in torek izpeljemo dva dolga treninga (100-150km) in si v sredo privoščimo dan počitka. Temu sledijo še tri dolgi treningi, izmed katerih nas bo en peljal preko vrha Pico de las Nieves Pass. Za vse, ki bodo z nami le en teden, se bo tu teden uživanja končal s pakiranjem in poletom domov v nedeljo. Ostalm pripada še naslednji teden kolesarskih užitkov. 
Trening kamp je namenjen kolesarskim navdušencem, ki bi radi ubežali zimi doma in bi radi doživeli teden ali dva prelepih kolesarskih voženj pod Markovim vodstvom. Med kolesarjenjem in v prostem času boste imeli veliko časa, da od Marka izveste nekaj njegovih skrivnosti treninga za ultra-kolesarske dirke in vse o njegovih devetih nastopih na legendarni dirki RAAM. Marko vam bo razkazal najlepše kolesarske kotičke Gran Canarie in z vami bo delil svoje obširno kolesarsko znanje in izkušnje.
Cena kampa za eno osebo v dvoposteljni sobi je 595EUR , kar vključuje prevoz z letališča in nazaj, prenočitev v dvoposteljni sobi in organizacijo dnevnih kolesarjenj pod Markovim vodstvom (ni vključen letalski prevoz in prehrana). V apartmajih imamo kuhinje, poleg tega je v bližni nekaj dobrih restavracij, ki jih bomo obiskali za večerje in po potrebi kosila (ob dnevih dolgih treningov, si bomo kosilo privoščili med kolesarjenjem). 
Če vam delovne obveznosti omogočajo dva tedna dopusta, se pridružite Marku na dveh tednih uživanja na soncu. ena kampa na osebo za dva tedna v 2-posteljni sobi je 1095EUR.
200€ pologa do 15.decembra vam garantira mesto na februarski uživanciji!

 

Za več informacij in ZA PRIJAVE kontaktirajte Marka osebno na e-mail trips(at)markobaloh.com

 

Spring training camp in Andalucia, March or April 2017 990€

Join Marko for a week of riding on the beautiful roads of Andalucia.