Jezik:

Trening kampi


Gimanstika za nosečnice 7 €

Četrtek: 15:00-16:00

Sreda: 11:00-12:00

Zimski trening kamp v kolesarskem raju - GRAN CANARIA, od 20. do 27. februarja , 2019 995 €/teden
Za majhno skupino kolesarjev, do osem udeležencev. Skupaj z Markom, enim najboljših ultra-kolesarjev na svetu,  boste na kolesu odkrivali otok večne pomladi.  Bivali bomo v apartmajih blizu letališča na otoku, na perfektnem izhodišču za najboljše kolesarske runde na otoku. Vsak dan vas bo Marko popeljal po eni izmed nešteto tras, vključno z vzponom na najbišji prelaz Pico de las Nieves. Klima na Gran Canariji je idealna za kolesarjenje celo leto. Dnevne temperature so med 20 in 25°C, dežja skoraj ne poznajo. Spoznajte otoke večne pomladi skupaj z Markom. 
V sredo po prihodu (20.februar) se bomo spoznali in pripravili kolesa ter opravili krajšo vožnjo. V četrtek in petek izpeljemo dva daljša treninga (100-150km) in si v soboto privoščimo dan počitka. Temu sledijo še trije dolgi treningi, izmed katerih nas bo en peljal preko vrha Pico de las Nieves Pass. Teden uživanja se bo končal s pakiranjem in poletom domov v sredo. 
Trening kamp je namenjen kolesarskim navdušencem, ki bi radi ubežali zimi doma in bi radi doživeli teden prelepih kolesarskih voženj pod Markovim vodstvom. Med kolesarjenjem in v prostem času boste imeli veliko časa, da od Marka izveste nekaj njegovih skrivnosti treninga za ultra-kolesarske dirke in vse o njegovih devetih nastopih na legendarni dirki RAAM. Marko vam bo razkazal najlepše kolesarske kotičke Gran Canarie in z vami bo delil svoje obširno kolesarsko znanje in izkušnje.
Cena kampa za eno osebo v dvoposteljni sobi je 995EUR , kar vključuje prevoz z letališča in nazaj, prenočitev v dvoposteljni sobi in organizacijo dnevnih kolesarjenj pod Markovim vodstvom (ni vključen letalski prevoz in prehrana). V apartmajih so kuhinje, poleg tega je v bližni nekaj dobrih restavracij, ki jih bomo obiskali za večerje in po potrebi kosila (ob dnevih dolgih treningov, si bomo kosilo privoščili med kolesarjenjem). 
Cena za eno osebo v 2-posteljni sobi je 1.095EUR.
400€ pologa do 31.decembra vam garantira mesto na februarski uživanciji!

 

Za več informacij in ZA PRIJAVE kontaktirajte Marka osebno na e-mail coach(at)markobaloh.com

 

Spring training camp in Andalucia, March or April 2019 990€

Join Marko for a week of riding on the beautiful roads of Andalucia.

Included:

- transport from and to airport,

- room & board (breakfast, lunch if needed and dinner),

- Marko's guidance on training rides.