Jezik:

Marko Baloh - trener kolesarstva


"Samo vedeti je premalo; Znati moramo uporabiti kar vemo. Samo želja je premalo, moramo dejansko ukrepati."

Bruce Lee

Razmišljate o izboljšanju svoje kolesarske pripravljenosti? Trenirajte z enim najboljših ultra-kolesarjev na svetu Markom Balohom kot svojim osebnim trenerjem kolesarstva. BALOH COACHING vam pomaga doseči svoj cilj. Pomagam vam lahko ne glede na vaš zastavljen cilj, posebno pozornost pa namenjam svoji specialnosti - pripravam na ultra-kolesarske dirke (Dirka okoli Slovenije, RAAM, 24-urne dirke…) in/ali randonneurske preizkušnje (breveti, PBP = Pariz-Brest-Pariz).

 

Ali razmišljate o tem, da bi dvignili nivo svoje kolesarske pripravljenosti?

Zdaj lahko trenirate z Markom Balohom, enim najboljših ultra-kolesarjev nasvetu!

V BALOH COACHING vam pomagamo doseči vaše cilje. Naš namen je ustvariti možnost za trening kolesarstva  na najvišjem nivoju za kolesarje in triatlonce vseh starosti in nivojev pripravljenosti, kjerkoli na svetu.

 

Imejte Marka Baloha za svojega osebnega trenerja kolesarstva!

Marko trenira tako začetnike v kolesarstvu, kot izkušene kolesarje, ki hočejo poskusiti nov prostop k treningu ali se prvič podati v vode ultra-kolesarstva. Baloh Coaching vam pomaga spremeniti cilje oz.sanje v realnost s fleksbilnim in dosegljivim planom treninga. Treniranje se vrši preko elektronske pošte, Skype ali FaceTime in telefona, torej je dosegljivo za vsakogar, ne glede na to s katerega konca sveta si. 

 

Markova specialnost je ultra-kolesarstvo. Sedemkrat je startal na najtežji kolesarski dirki na svetu - RAAM, trikrat je končal na stopničkah za zmagovalce v solo kategoriji in enrat zmagal v dvojicah (2008 s Tomažem Perčičem). Dvakrat je končal tudi PBP (Paris-Brest-Paris), veliko 12h in 24h dirk in ostalih ultra-kolesarskih dirk po svetu. Izboljšal je tudi precej svetovnih rekordov od 100milj, 200milj, 12 ur, 24 ur in 1.000km, vpisan je tudi v Guinessovo knjigo rekordov.

 

 

 

 


 

Pokličite ali pošljite e-mail in se pozanimajte o možnostih sodelovanja z Markom kot vašim osebnim trenerjem kolesarstva.

NO MINIMUM COMMITMENT OR START-UP FEES.

 

Become the cyclist you’ve dreamed of becoming by selecting

Baloh Coaching program and signing up today.​

 

SIGN UP